Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Πήρα Βραβείο!!


Πήρα βραβείο!! Πήρα βραβείο!! Καλέ πήρα βραβείο σας λέω! Δεν με πιστεύετε?? Εκεί που κοίταγα αμέριμνη το Blog είδα ότι η γλυκιά  Κουκουβαγιο-μαμά ( που μου θυμίζει αυτό που έλεγα όταν ήμουν μικρή στην δική μου μαμά, ότι δηλαδή με βλέπει τόσο καλή επειδή είμαι το κουκουβαγιάκι της δηλαδή) με κάλεσε για να μου απονείμει βραβείο!!!


Ακόμα νοιώθω νήπιο στον κόσμο του blogging, κάνω τα πρώτα αβέβαια βήματα μου, αυτά τα μικρά και ασταθή που η πτώση καιροφυλακτεί στην γωνία και πήρα και βραβείο! Κάπου εδώ έχω φουσκώσει σαν γαλοπούλα από την χαρά που της άρεσε το μικρό μου Blog και μου έκανε αυτήν την τιμή και την ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!! Σκέφτομαι ότι καλά καλά δεν ξέρω πως μπαίνουν και αυτές οι φώτος από τα βραβεία και τέτοια που βλέπω στα άλλα blogs

Μέχρι να αποφασίσω να φτιάξω blog και λογαριασμό απλά παρακολουθούσα ανώνυμα και δεν είχα μπει σε αυτή την διαδικασία και τώρα ένα σωρό πράγματα και ένα σωρό κόσμοι μπαίνουν στο Pc και στην οθόνη μου. Ταξιδεύω καθημερινά στην Αμερική, στην Θεσσαλονίκη, σε άγνωστα μέρη σε όλο τον κόσμο. Διαβάζω σκέψεις, χαίρομαι και λυπάμαι με τα όσα γίνονται στις ζωές των υπολοίπων, μα πάνω απ'όλα μαθαίνω! Είναι σαν ένα βιβλίο που κάθε μέρα μου μαθαίνει τόσα καινούργια πράγματα!

Λοιπόν, πρέπει να διαλέξω 5 τραγούδια που μου αρέσουν και 5 Blog γιατί το βραβειάκι μου έχει τίτλο I love music and I love your blog! Έχω πολλά πολλά αγαπημένα τραγούδια, αλλά θα διαλέξω 5 από αυτά που ακούω αυτόν τον καιρό ..Πάμε: 

1. James, γιατί είναι μία σταθερά στην ζωή μου εδώ και χρόνια. Τους έχω σημαδέψει, με έρωτες, με χωρισμούς, με διακοπές, με βόλτες, με συναυλίες, με τα πάντα. Πάντα κάπου υπάρχει ένα κομμάτι των james που κολλάει με την διάθεση μου.

2.  Ένα υπέροχο tango που ακούω αυτό τον καιρό  και με ταξιδεύει κάπου δίπλα στην θάλασσα την ώρα που ο ήλιος πέφτει και είμαι στην αγκαλιά του αγαπημένου μου.(sorry δεν μπορούσα να μεταφορτώσω το official video http://www.youtube.com/watch?v=DoAelicv5Ek

3. Dream a little dream. Γιατί το άκουγα χθες βράδυ στο ήσυχο σπίτι, δίπλα στο τζάκι, με το φως από το πορτατίφ μόνο στο σαλόνι να τα κάνει όλα πιο γλυκά.

4. Follow me που λέει και η γλυκιά τραγουδίστρια γιατί έχει πολύ ζουζουνιάρικη μελωδία.

5. Αχ..φτάσαμε κιόλας στο νούμερο 5??? Μμμμ, μα έχω τόσα πολλά ακόμα… καλά λοιπόν. Caro Emerald γιατί είναι retro, γιατί μου φτιάχνει την διάθεση και γιατί έχει απίστευτη αύρα.

Και τώρα η ώρα της απονομής:
1. Sugar Buzz γιατί με γλυκαίνει μόνο που βλέπω τις φωτογραφίες.
2. Fraoulitsa γιατί το δικό της blog διάβαζα όταν είπα ότι θα κάνω και εγώ (και είμαι fan)
2 KaPa γιατί έχω κολλήσει και εκεί και με γεμίζουν ιδέες και ωραίες εικόνες.
3. Kitchenstories γιατί είναι γιάμι
4. Mystickland γιατί μοιράζεται μαζί μας τις βαθύτερες σκέψεις της.
5. μικρή κουζίνα γιατί όπως καταλάβατε με το φαγητό έχω ένα θέμα.

Αυτά λοιπόν από εμένα!  Την χαρούμενη Μυρτώ

6 σχόλια:

  1. Mυρτουλα μου καλως σε βρηκα!καροριζικο το blog σου το ομορφο και να τα εκατοστησεις τα βραβεια..
    συνεχισε τις πολυ ομορφες αναρτησεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου Μυρτώ !!!! Καλώς σε βρήκα!!!! Καλορίζικο το blog και με γεια το βραβείο!!!! Χαρά μου να τα λέμε!!! Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @thomi + @kiki. Σας ευχαριστώ πολύ και τις 2 για τα καλά σας λόγια! Χάρηκα και εγώ που σας βρήκα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημερα κι απο μενα Μυρτώ!Καλώς μας ηρθες και συγχαρητηρια για το βραβειο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΑαααα με κάνεις χαρούμενη όχι μόνο για το βραβείο, αλλά και γιατί με διάβαζες και πριν, οπότε και αποφάσισες "ν' ανοίξεις δικό σου μαγαζάκι" χεχε. Τι ωραίο αυτό!! Ευχαριστώ διπλά λοιπόν!! Μμμμμ ωραίες και οι μουσικές σου! Λατρεμένο το τέταρτο και το tango φυσικά!
    Εύχομαι να συνεχίσεις να μας κρατάς παρέα για πολύ καιρό και να πάρεις πολλάάάά βραβεία ακόμη!
    Φιλούρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γειά σου Μυρτούλα :) Τι ωραίες οι επιλογές σου!!
    Μου άρεσαν όλα τα τραγουδάκια που διάλεξες μα πιο πολύ
    απ' όλα, μου άρεσε το πρώτο και το follow me :))
    Μεγειά το πρώτο σου βραβειάκι λοιπόν,
    είμαι σίγουρη πως θα ακολουθήσουν κι άλλα!
    Φιλάκια κοριτσάκι μου **

    ΑπάντησηΔιαγραφή