Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη μου


Η photo είναι παλιά από το κινητό μου

Το επίσημο τριήμερο πέρασε αλλά το ανεπίσημο έρχεται!! Μπορεί όλοι να σκέφτονται το τριήμερο που μας πέρασε και να το αναπολούν, να σκέφτονται τι δεν έκαναν, από αυτά που προγραμμάτιζαν (εγώ είμαι master αυτής της κατηγορίας), να σκέφτονται πως η άτιμη η 25η Μαρτίου πέφτει Κυριακή και άλλα τέτοια αλλά εγώ το μυαλουδάκι μου το γεμίζω με το επόμενο τριήμερο που για μένα είναι πολύ κοντά. Ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη μου τραγουδάω εδώ και μέρες (παραφράζοντας το γνωστό τραγούδι) και με αυτό στο μυαλό μου πέρασα αυτό το τριήμερο με την βροχή και τον αέρα που λυσσομανούσε. Τα αισιόδοξα σχέδια για δημιουργίες, για βόλτες, για ήλιο και άλλα τέτοια, περιορίστηκαν στο Σάββατο.

Με ανοιχτή την πόρτα της κουζίνας και 3 καφεδάκια μπροστά μας που με την ώρα γίνανε ποτάκια κάναμε τα πάντα. Ψυχανάλυση, ένα βιογραφικό της κακιάς ώρας, μαγείρεμα, καθάρισμα και όλα αυτά εν μέσω πολύ γέλιου! Μα πολύ γέλιου και πειράγματος. Ο ένας πείραζε τον άλλο. Πόσο μου αρέσει να έχω χαλαρούς ανθρώπους γύρω μου, που μπορούν να αυτοσαρκαστούν, που πειράζουν και πειράζονται χωρίς παρεξηγήσεις! Πέρασα ένα υπέροχο Σάββατο. Ήπια ροζουλιά κοκτέιλ, έφαγα homemade pizza, γέλασα, έκανα την κουζίνα χάλια και την ξαναμάζεψα και την ξαναέκανα χάλια και δεν με ένοιαζε στάλα.

Και ήρθε η Κυριακή που η μόνη μου ασχολία ήταν να γεμίζω ξύλα το τζάκι. Και το απόλαυσα! Αχ, πόσο το απόλαυσα… χαλάρωσα, χαζολόγησα και μόνο αυτό.

Την Δευτέρα θέλω απλά να την ξεχάσω γιατί ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω ότι φάγαμε!! Απορώ πως μας άντεξε αυτό το τραπέζι..Μα αυτό δεν ήταν Σαρακοστιανό τραπέζι..αυτό ήταν καταστροφή! Είχε τα πάντα όλα πάνω του. Κανονικά δεν έπρεπε να έχουμε ξεπεράσει αυτό το κατοχικό σύνδρομο με το πολύ φαγητό?? Χμ…

Αλλά είπαμε… εγώ ταξιδεύω από τώρα… στο επόμενο 3ήμερο.. και από εκεί υπόσχομαι πολλές πολλές φωτογραφίες γιατί μου έχει λείψει η μηχανούλα μου.


6 σχόλια:

  1. Με το καλό να φύγεις και να γεμίσεις μπαταρίες!!
    Καλά να περάσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζηλεύω!!!! Αυτό είναι το καλό όταν μένεις στα πάνω μέρη. Παίρνεις το αυτοκίνητο όποτε γουστάρεις και φεύγεις να ξεσκάσεις για δυο τρεις μερούλες! Εμείς πρέπει να περάσουμε τα σαράντα κύματα (καλά δεν είναι μόνο σαράντα...) Εύχομαι να περάσεις όπως το ονειρεύεσαι! Εννοείται ότι μετά θα μας τα πεις χαρτί και καλαμάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Σάββατο ήταν πραγματικά τέλειοοοοοο...τ απολαύσαμε όλοι όσοι ήμασταν μαζί σου!!Το σπίτι σου είναι απλά υπέρχο!!!να περάσεις τέλεια και να τ απολαύσεις!!Ξέρεις εσύ ;) Ανυπομονώ γαι το επόμενο κείμενό σου που θα είανι γεμάτο εικόνες και κυριολεκτικά και μεταφορικα!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σούπερ τριήμερο πέρασες Μυρτώ και πολύ "ζηλέυω". 'Οσο για την έλλειψη φωτογραφιών δεν πειράζει, η περιγραφή σου ήταν τόσο εύστοχη -σαν να σας έβλεπα από μιά μεριά! Εύχομαι τα επόμενα σχέδιά σου να πραγματοποιηθούν όπως ακριβώς ονειρεύεσαι. Καλό μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια! Το νέο τριήμερο που πέρασε ήταν τέλειο. Το ταξίδι εκτελέστηκε με επιτυχία και λεπτομέρειες, με φωτογραφίες αυτή τη φορά, έρχονται λίαν συντόμως!! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. myrtoula περασε από το blog μου, σου έχω κάνει tag!φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή