Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Μία πρόκληση σκέτη πρόσκληση



Πάντα μου άρεσαν οι προκλήσεις, νομίζω ότι λειτουργώ λίγο καλύτερα υπό πίεση, όταν λέω στον εαυτό μου Μυρτώ πρέπει να κάνεις αυτό.  Τι να πω λοιπόν για μία πρόκληση που στα μάτια μου φαντάζει σκέτη πρόσκληση. Μία πρόκληση φωτογραφική, και είχα ανάγκη από κάτι φωτογραφικό για να με βγάλει από την ρουτίνα, να με αναγκάσει να μπω σε πρόγραμμα. Αν και ο Απρίλης έχει 3 εγώ ξεκινάω από σήμερα… Δεν μπορώ να πω ότι φαίνεται ιδιαίτερα εύκολη και υπάρχουν μερικές μέρες- θέμα της πρόκλησης που με αγχώνουν λίγο. Αλλά είναι μία καλή ευκαιρία να κουβαλάω συνεχώς μαζί μου μία μηχανή, είτε την DSLR μου, είτε την compact που έχω. Όσο για το κινητό, αυτό είναι συνεχώς δίπλα μου…

Όλα λοιπόν ξεκίνησαν όταν σήμερα διάβασα την ανάρτηση στο 365days of bliss και είπα μέσα μου…γιατί όχι? Αυτό είναι κάτι που από ότι μας πληροφορεί  έχει ξεκινήσει από ένα άλλο blog το Fat Mum Slim.

Και ξεκινάμε λοιπόν... day 1: your reflection
Ενώ έπαιζα με 2 καθρέπτες

Έκανα διάφορες δοκιμές, έστησα καθρέπτες, κηροπήγια και διάφορα άλλα. Κάποια στιγμή ενώ φωτογράφιζα σε ένα μεγάλο καθρέπτη ακουμπισμένο στο πάτωμα είδα ότι φαινόταν το είδωλο του ενός μέσα στον άλλο και κάπως έτσι προέκυψε η παραπάνω φωτογραφία. 

14 σχόλια:

  1. Άκρως καλλιτεχνική!!! Καλό βράδυ και καλή επιτυχία στην "πρόκληση"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα! Σας ευχαριστώ πολύ και τις 2!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. eisai proklitiki typa..xaxa!kai mallon tha skiseis kai se aytin ti dokimasia an krino apo ayti tin proti apopeira!well done!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία φώτο! 4 Απρίλη, η ζήλια μου με προκαλεί να αρχίσω σήμερα, χιχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεκίνα, ξεκίνα... Και εγώ 3 ξεκίνησα...Τι 1, τι 2, τι 3, τι 4 Απριλίου..χαχαχα (Καλά προς στιγμήν με κόλλησες, το blog σου κοιτάω από το πρωί..)

      Διαγραφή
  5. Ουάου μου αρέσει πολύ!! Πραγματικά!! Έχει ένα μυστήριο που μ'αρέσει! Πάω να διαβάσω περισσότερα, μήπως κάνω κάτι κι εγώ...
    Καλή επιτυχία σ' εσένα κοριτσάκι!
    Επίσης σ'ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σου και όλα τα όμορφα που μου 'χεις γράψει!
    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ faroulitsa! άντε σκέψου το, είναι ωραία εμπειρία προς το παρόν γιατί σε βάζεις να σκεφτείς και να πειραματιστείς με ένα θέμα.
      φιλιά

      Διαγραφή
  6. Μπράβο Μυρτώ μου!!!Χίλια μπράβο!!!Η σκέψη είναι καταπληκτική και η πρώτη φωτογραφία τέλεια!!Ανυπομονώ και για τις επόμενες!!!Φιλια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Δημητρούλα μου! Μου έχεις λείψει! Άντε κατέβα να πιούμε ένα καφεδάκι σαν τότε που σε είχαμε εδώ! Φιλάκια πολλά!!!!

      Διαγραφή
  7. Aααα, τώρα το κατάλαβα. Βλέπεις είχα ξεκινήσει να διαβάζω ανάποδα τις αναρτήσεις σου και δεν το είχα πιάσει. Good Luck λοιπόν!!! Είσαι και πολύ όμορφη! Φιλιά και συνεχίζω το διάβασμα...ΤΩΡΑ!χιχι.Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Callie για τα καλά σου λόγια!! Μάλλον πρέπει να κατευθύνω στην πρώτη ανάρτηση για να καταλαβαίνει ο κόσμος, μου έδωσες ιδέα. Ευχαριστώ και για το κοπλιμαν (κοκκινίζω)! Ελπίζω να μην σε απογοητεύσω στην συνέχεια! Καλή ανάγνωση!!

      Διαγραφή
  8. Φανταστική φώτο!Η αδερφή μου μου είπε για την πρόκληση και πραγματικά έχει πάρα πολύ δημιουργικό ενδιαφέρον η υπόθεση! Καλή επιτυχία!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Kathy, και εμένα με έχει ιντριγκάρει πολύ αυτή η πρόκληση. Και είναι και πολύ καλή φωτογραφική άσκηση. Φιλιά!

      Διαγραφή