Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Δικαιολογίες ..?

Καλή εβδομάδα να έχουμε!

Ναι, ξέρω έχω μείνει πίσω με το photo a day...αλλά έδωσα "άφεση" στον εαυτό μου για το Παρασκευο-Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Πραγματικά η διάθεση μου ήταν πολύ πεσμένη, χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Δεν είχα τίποτα..κανείς δεν με στεναχώρησε, τίποτα κακό δεν έγινε αλλά εγώ δεν είχα ψυχολογία.. Δεν είχα καθόλου όρεξη... Την Παρασκευή ούτε λόγος για φωτογραφία! Απλά δεν το συζητούσα...Το μόνο που έκανα όταν γύρισα ήταν να πάρω την κουβερτούλα μου και να κάτσω στον καναπέ κουκουλωμένη και αποχαυνωμένη. Μία από τα ίδια και το Σάββατο μέχρι το απόγευμα! Δεν ξέρω τι με έπιασε....και γι'αυτό και εγώ απαίτησα έξοδο για ποτάκι!

Και σηκώθηκα και βάφτηκα και έβαλα και τακούνι, έτσι για να μου αλλάξει η διάθεση, βγήκα και χόρεψα κιόλας, και διασκέδασα με φίλους και το πρωί ο κουμπάρος μας έφτιαξε και Pancakes κόλαση με μερέντα και φρέσκιες φράουλες. Και όλα έμοιαζαν διαφορετικά και πιο καλά...και πάει και η κακή διάθεση..

Για του λόγου το αληθές...

Και μετά ήρθαν τα άλλα κουμπάρια για Κυριακάτικα λαζάνια και πολύυυυυ παγωτό και το βράδυ ήμουν ήρεμη και κουρασμένη και κοιμήθηκα σαν πουλάκι!! 

Υπόσχομαι λοιπόν ότι θα επανέλθω και θα καλύψω την διαφορά...γιατί τις φωτογραφίες τις έχω βγάλει...απλά δεν έχουν ανέβει! 

4 σχόλια:

  1. Χαίρομαι που είσαι πάλι καλά...δύσκολα βρε παιδί μου αυτά τα βουλιάγματα αλλά τι να κάνεις κι αυτά δικά μας, είναι!Καλά τι φωτογραφία αμαρτωλή είναι αυτή....γιατί κοριτσάκι μου; Σε ευχαριστώ για το σχόλιο και λυπάμαι για αυτόν που θα γιόρταζε και δεν γιορτάζει....μια μέρα που δεν μπορεί να χάσει τη σπουδαιότητα της...γιατί τελικά...γιορτάζει!! Φιλιά κοριτσάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ει κοπελιά,,,όλα και όλα,βάζε και κάνα Χ στις φωτογραφίες που είναι ακατάλληλες για ενηλίκες 30+ wannabepetroulaki-in their dreams-girls!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μυρτώ μου με κόλασες βραδιάτικα κι έχω μόνο μαύρη κουβερτούρα στο σπίτι...χάλια δηλαδή,χιχι! Οσο για την διάθεση, κι εγώ δεν περνάω την καλύτερη φάση της ζωής μου αυτή την περίοδο (αν και έχω λόγο). Οπως και να χει λίγοι καλοί φίλοι και αγάπη για τη ζωή θα μας επαναφέρει!!! Σε φιλώ. Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έλα τώρα, τί συγκλονιστικό θεάμα είναι αυτό!!!
    και μετά υπάρχουν κάτι άνθρωποι που σου λένε "ωχ, ξέχασα να φάω σήμερα". μίζερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή