Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Day 12: Stairs

Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη! Ελπίζω να απολαύσατε το σημερινό τραπέζι και να τιμήσατε δεόντως όλες τις λιχουδιές. Οφείλω να ομολογήσω ότι το Πάσχα στην Αθήνα είναι αρκετά περίεργο. Μου έλειπε  λίγο η φύση, το χωριό και η σούβλα.. Όλα είναι διαφορετικά εκεί... Αλλά το γεγονός ότι δεν έβρισκες πουθενά κίνηση, και αυτά η ησυχία μου άρεσε πολύ.. 

Φάγαμε λοιπόν και εμείς το κατσικάκι-λουκουμάκι μας, ήπιαμε τον καφέ μας στην λιακάδα και τώρα ξεκουραζόμαστε. Και αν και ξέρω ότι αύριο είναι αργία και δεν δουλεύουμε κι όμως μια μικρή μελαγχολία της Κυριακής δεν παύω να την έχω.

Στο θέμα μας λοιπόν...σκάλες.



Και σας αφήνω με το stairway to heaven των Led Zeppelin γιατί αυτό σκέφτηκα καθώς άρχισα να γράφω τον τίτλο..και πάω να τσιμπήσω και πάλι κάτι γιατί μία λιγουρίτσα την έχω (χαχα)


Note: Η ανάρτηση αυτή αποτελεί μέρος της πρόκλησης για την οποία σας μίλησα εδώ  , την βρήκα στο blog 365 days of bliss και έχει ξεκινήσει από το blog της Fat Mum Slim

3 σχόλια:

  1. Χρόνια Πολλά με Υγεία και Αγάπη... αυτό το ομολογουμένως διαφορετικό Πάσχα...
    υ.σ. το ποδήλατο στο βάθος χρησιμεύει αντί ανελκυστήρα??χαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά και καλά Μυρτώ μου. Το ποδηλατάκι στό τέλος της σκάλας όλα τα λεφτά. Τέλειο το κατσικάκι σας, καλή συνέχεια στην πρόκληση. Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανεβοκατέβαινε να κάψεις το κατσικάκι Myrtooooo!! χαχα
    Χρόνια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή