Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Day 13: Something you found

Μετά την κλεισούρα του Σαββατοκύριακου, είπαμε να εκμεταλλευτούμε λίγο την αργία της Δευτέρας και το γεγονός ότι εγώ ήμουν λίγο καλύτερα για μία χαλαρή βολτούλα στο Τατόι. Για όσους μένετε στην Αθήνα συστήνω την περιοχή ανεπιφύλακτα.. Υπέροχο δάσος, δίπλα στην Αθήνα, με πολλές διαδρομές για βόλτες τόσο με τα πόδια όσο και με ποδήλατο. Γι'αυτό και πολύς κόσμος προτιμάει την περιοχή για την βόλτα του. Σήμερα γινόταν ο χαμός. Πολύς κόσμος, οικογένειες με τα πιτσιρίκια που παίζανε και απολαμβάνανε την φύση. 

Βέβαια είχαν δεν είχαν κατάφεραν να με νευριάσουν, οι επιβάτες του μπροστινού μας αυτοκινήτου, μία τετραμελής οικογένεια, με τα 2 παιδιά σε πολύ μικρή ηλικία. Κάποια στιγμή ο οδηγός έκοψε ταχύτητα, η μαμά κατέβασε το παράθυρο και πέταξε το άδειο πλαστικό ποτήρι από τον καφέ της στο δάσος! Το αίμα μου ανέβηκε στο κεφάλι. Σκεφτόμουν πόσο θα ήθελα να μπορούσα να τους καταγγείλω! Και αυτό που με εξόργιζε πιο πολύ ήταν  ότι αυτό το παράδειγμα δίνουν στα παιδιά τους. Αυτό θα κάνουν αύριο μεθαύριο και αυτά...Και κατά τα άλλα πήγαν να "απολαύσουν" την φύση!!

Anyway...θα το αφήσω αυτό το θέμα εδώ και θα σας πω την σημερινή μας ανακάλυψη, μάλλον θα σας την δείξω.. Ένα ρυάκι που έτρεχε σε αυτά τα σκαλάκια και συνέχιζε την πορεία του..


Note: Η ανάρτηση αυτή αποτελεί μέρος της πρόκλησης για την οποία σας μίλησα εδώ  , την βρήκα στο blog 365 days of bliss και έχει ξεκινήσει από το blog της Fat Mum Slim

2 σχόλια:

  1. έγιανες και μου πήγες και ποδηλατάδα?/?..well done girl,,και όσο για την κυρία με το πλαστικό ειλικρινά..δεν ξέρω γιατί θα πρέπει να ανεχόμαστε αυτούς που λερώνουν το σπίτι των παιδιών μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι που περάσατε όμορφα!!! Πάντα τέτοια και καλή συνέχεια στην πρόκληση!Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή