Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Day 16: Flower _power


Όχι, αυτή η ορχιδέα δεν είναι δικιά μου...η δικιά μου αυτή τη στιγμή αποτελείται από 4 φύλλα και ένα κλαράκι. Αυτή εδώ είναι της μητέρας μου και μέτρησα 24 άνθη πάνω της (φτύστε την, μην την ματιάσουμε γιατί αν μαραθεί τώρα θα με κυνηγάει). Και ακόμα αναρωτιέμαι μα τι τους κάνει η μητέρα μου και όλα ανθίζουν και τα δικά μου καταστρέφονται... Κάτι δεν κάνω σωστά,ε?

Note: Η ανάρτηση αυτή αποτελεί μέρος της πρόκλησης για την οποία σας μίλησα εδώ  , την βρήκα στο blog 365 days of bliss και έχει ξεκινήσει από το blog της Fat Mum Slim

6 σχόλια:

  1. μου θυμίσες μια ταινία με την Aniston που προπονούταν να κάνει παιδί με τον-δεν θυμάμαι όνομα (μυτόγκα τύπο από τους Weddincrashers), και προσπαθουσε να μεγαλώσει ένα φυτό, αλλά όλο της ξεραινόταν και έκλαιγε, ότι πως θα γίνει μάνα εφόσον ούτε ένα τόσο δα φυτούλι δεν μπορεί να κρατήσει ζωντανό????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΥΡΤΩ ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ.ΥΠΕΡΟΧΗ Η ΟΡΧΙΔΕΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΟΡΧΙΔΕΑ ΜΑΛΟΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΛΑΜΕ.ΚΑΛΟ Σ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς μας ήρθες giasmin!! Που θα μας πάει..θα τα καταφέρουμε..εγώ θα ακολουθήσω και τις συμβουλές της Callie's και βλέπουμε!

      Διαγραφή
  3. Φοβερή η ορχιδέα,φτου, φτου! Μην απελπίζεσαι για την δικιά σου. Εγώ μέχρι τώρα τις πετούσα όταν έπεφταν τα λουλοόυδια γιατί δεν είχα υπομονή. Την ορχιδέα όμως που μου έφεραν όταν γέννησα αποφάσισα να την κρατήσω. οταν έπεσαν όλα τα λουλούδια, βγήκαν άλλα δύο και μετά τίποτα. Μου είπαν, λοιπόν, να την βάλω σε φωτεινό μέρος, να κόψω το ξερό κλωνάρι, να βάζω μέσα στο κασπό νεράκι (όχι, λέει κατευθείαν πάνω στις ρίζες ) ανά περίπου 2 εβδομάδες και ως διά μαγείας τώρα έχει έξι, παρακαλώ, μπουμπουκάκια που περιμένω με τρελή ανυπομονησία να ανθίσουν. Λίγος ο σωστός τρόπος, λίγο η υπομονή, και θαύματα γίνονται. χιχι! Φιλιά. Callie by Anthomeli.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Callie για τις συμβουλές! Μάλλον είχα κάνει λάθος κάποια στιγμή και την είχα βάλει σε ένα μέρος που δεν είχε φως..Ναι και σε εμένα είχε μείνει μόνο το κλαρί και είμαι στην φάση της υπομονής...που λες και εσύ! Α, ρώτησα και την μαμά και μου είπε ότι αυτή έχει συνέχεια στο κασπό λίγο νεράκι, το οποίο βέβαια ανανεώνει, δεν ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο! Καλή ανθοφορία λοιπόν, αφού η δικιά σου έχει μπουμπούκια θα πετάξει, σίγουρα! Εγώ περιμένω..ελπίζω να πετάξει..που θα πάει!

      Διαγραφή