Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Day 21: Bottle

Πέμπτη, πάντα μου άρεσε η Πέμπτη. Έχει μία θετική φόρτιση σαν μέρα...αν και μάλλον αυτή προκύπτει από την γειτνίαση της με την Παρασκευή. Ο ήλιος λάμπει από το πρωί, η θερμοκρασία έχει ανέβει εμφανώς και το ίδιο και η διάθεση μου.

Αν και η μέρα δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και δεν συνεχίστηκε με τις καλύτερες προδιαγραφές η αισιοδοξία και το χαμόγελο μας μένει.

Σήμερα έχω στο μυαλό μου μόνο μουσικές...Όλη μέρα είμαι στο τρέξιμο και όλη μέρα σιγοτραγουδάω στίχους από διάφορα τραγούδια.. Καταρχάς τραγούδαγα το Message in a bottle ,ε το σήκωνε και το θέμα, μετά την Λόλα του Μαραβέγια, πολύ μ'αρέσει αυτός ο καλλιτέχνης.. και μετά ότι άκουγα στο ραδιόφωνο. Πολύ μ'αρέσει να διαβάζω, να δουλεύω, να οδηγώ, να κάνω τα πάντα με μουσική. Συνδέω εποχές, γεγονότα, ακόμα και μυρωδιές με μελωδίες και τραγούδια. Στην μητέρα μου πήρε πολλά χρόνια για να καταλάβει ότι όταν διάβαζα είχα ανάγκη να έχω ανοιχτό το ράδιο σε χαμηλή ένταση για να μπορέσω να συγκεντρωθώ. Η απόλυτη ησυχία με αποσυντονίζει.

Ξέφυγα; Έτσι φαίνεται. Bottle το σημερινό θέμα αλλά δεν έχω να σας δείξω κάποιο περίτεχνο μπουκάλι ή κάποια σειρά από μπουκάλια αν και ήθελα να σας δείξω και κάποιες φωτογραφίες από παλιά.  Από ένα μαγαζί γνωστό σε πολλούς, τον Βρεττό, στο κέντρο της Αθήνας. Αλλά μέχρι να ψάξω στο τρελό μου αρχείο σας δίνω το link του μαγαζιού.

Προς το παρόν θα μιλήσουμε για ένα τόσο δα μικρό μπουκαλάκι που χωράει κάτω από την οθόνη του υπολογιστή μου και με ακολουθεί από δουλειά σε δουλειά. Αλλάζω γραφείο και το μικρό αυτό μπουκαλάκι έρχεται μαζί μου. Δώρο μίας άλλης φίλης, και τι φίλης, της Ζου μου (από το Ζουζού). Πρόκειται για ένα μπουκάλι γεμάτο χρυσό (!) για καλή τύχη και γούρι.. Γούρι στην ζωή μου φέρνει, τώρα για τα οικονομικά δεν νομίζω ότι κατάφερε πολλά αλλά τι να σου κάνει και αυτό το μικρούλι μπουκαλάκι εν μέσω αυτής της κατάστασης.



ΥΓ. Είχατε κανένα πρόβλημα χθες με τον blogger ή μόνο εγώ είχα? Πάταγα δημοσίευση...πουθενά δημοσίευση...Είδα και απόειδα και έπεσα για ύπνο... Γι'αυτό και η αναφορά στην Πέμπτη.. πω πω..τελευταία δεν είμαι και τόσο συνεχής, αλλά (δικαιολογούμαι και πάλι) έχω απίστευτο τρέξιμο και ελάχιστο ελεύθερο χρόνο τελευταία! (γι' αυτό και έχουν αυξηθεί και οι φωτογραφίες από το κινητό...)

Υ.Γ.2 Η ανάρτηση αυτή αποτελεί μέρος της πρόκλησης για την οποία σας μίλησα εδώ  , την βρήκα στο blog 365 days of bliss και έχει ξεκινήσει από το blog της Fat Mum Slim

4 σχόλια:

  1. Υπερόχα όλα... τα τραγούδια.. το χρυσό περιεχόμενο... η φίλη σου... Ε, εντάξει το τρέξιμο δεν είναι και το καλύτερο αλλά δεν πειράζει... σε δουλειά να βρισκόμαστε! Φιλιά από Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι Πέμπτη...είναι Προπαρασκευή!!!..μου αρέσουν τα γούρια σου..είναι όλα ευφάνταστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιο χαμηλά Λόλα..πιο χαμηλά..τέλειο είναι!
    Κι ο Βρεττός έχει φανταστικά μπουκάλια και φωτισμό!
    Κράτα γερά το γούρι σου!
    Φιλιά*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχο...ένα μπουκαλάκι με χρυσό! το λάτρεψα...καληνύχτα κορίτσι με τις μουρμουριτές μουσικές στα αυτιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή