Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Day 22: The Last Thing you Bought

Σάββατο πρωί στο γραφείο. Υπέροχη ησυχία, υπέροχη μουσική από τον ραδιοφωνικό σταθμό pepper, με τον οποίο έχω κολλήσει. Τα τηλέφωνα δεν βαράνε σαν τρελά και επειδή κανένας δεν πιστεύει ότι είσαι στο γραφείο, κανένας δεν περιμένει ότι είσαι εκεί σε αφήνουν να κάνεις ανενόχλητη την δουλειά που όλη την εβδομάδα μέσα στον χαμό δεν έχεις προλάβει να κάνεις..

Έφτιαξα τον καφέ μου, άνοιξα την μουσική δυνατά και άρχισα...

Κανονικά αυτό το post έπρεπε να έχει γραφτεί χθες.. Ουφ, λυπάμαι που το ομολογώ αλλά όσο περνάει ο μήνας και ειδικά τώρα τελευταία που τρέχω ασταμάτητα και οριακά προλαβαίνω να πω μία κουβέντα, όταν γυρίσω σπίτι και πριν πάω για ύπνο, έχω αρχίσει να μην είμαι τόσο συνεπής με το project..χάνω καμία μέρα (ή και παραπάνω) και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου...

Τις φωτογραφίες κατάφερα να τις τραβήξω χθες, γύρω στις 11 παρά το βράδυ αλλά μετά ήρθε η pizza και αυτό σήμανε το τέλος... δεν άντεξα παραπάνω..

Το θέμα μας είναι το τελευταίο πράγμα που αγόρασα και αυτό ήταν ένα ζευγάρι σταράκια που είχα βάλει στο μάτι εδώ και καιρό και όλο δεν προλάβαινα να πάω να αγοράσω.. Με το τρέξιμο των τελευταίων ημερών κάποιες μέρες ακόμα και οι μπαλαρίνες μου φαίνονται κουραστικές, οπότε ήθελα την εναλλακτική των άνετων παπουτσιών που έχουμε το χειμώνα με τις μπότες και το καλοκαίρι με τις σαγιονάρες.. All Star λοιπόν και τα εγκαινίασα από σήμερα κιόλας...



5 σχόλια:

  1. Υπέροχη αυτή η ιδέα με τη φωτογράφηση κάθε μέρας του μήνα! Θέλω πολύ να συμμετέχω και εγώ, είναι όμως αρκετά δεσμευτικό, αφού θα πρέπει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ να φωτογραφίζουμε! Αν δεν τα καταφέρω το Μάϊο (αφού έχω να οργανώσω βάφτιση και ένα σωρό άλλες υποχρεώσεις) σίγουρα θα το δοκιμάσω τον επόμενο μήνα που θα είμαι σε διακοπές και θα είναι πιο εύκολο να το κάνω, αφού στις διακοπές μου κάθε μέρα φωτογραφίζω :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Daeira mommy! αν σου αρέσει η φωτογραφία, που απ ότι κατάλαβα και από το blog σου, σου αρέσει...τότε είναι πολύ ενδιαφέρον. Εμένα μπορώ να πω ότι με βοηθάει και πολύ..Κάτι σαν φωτογραφική άσκηση! Και έχω ξετρελαθεί! Αλλά η αλήθεια είναι ότι θέλει αρκετό χρόνο και υπάρχουν μέρες που πραγματικά δεν έχεις ούτε όρεξη, ούτε δύναμη! Εγώ σου εύχομαι όταν ευκαιρήσεις να την ξεκινήσεις!

      Διαγραφή
  2. Σε έβαλα στην ενότητα 'Love reading' του My Lovable Baby (www.mylovablebaby.com) για να σε διαβάζω :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή