Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Day 24: Something you are grateful for

Είμαι πολύ ευγνώμων για πολλά πράγματα σε αυτή την ζωή. Άλλα μπορούν να περιγραφούν με εικόνες άλλα μόνο με λόγια. Σήμερα όλη την ημέρα σκεφτόμουν εικόνες από πράγματα για τα οποία είμαι ευγνώμων.  Σκεφτόμουν τον ήλιο, σκεφτόμουν τα άτομα που αγαπώ...αλλά η κούραση μου όταν έφτασα στις 22:00 στο σπίτι δεν μου επέτρεπε πολλά, επίσης ο ήλιος είχε πια χαθεί από ώρα. Μπαίνοντας λοιπόν στην κουζίνα του σπιτιού μου κατάλαβα ότι κάποιες φορές η ζωή σε ξεπερνάει και σε εκπλήσσει υπέροχα!!

Βρήκα στον πάγκο της κουζίνας να με περιμένει ένα Μαγιάτικο στεφάνι. Τι έκπληξη!! Είχε την υπογραφή του μπαμπάκα μου, το ήξερα πριν ακόμα του μιλήσω γιατί για χρόνια φτιάχναμε παρέα τα στεφανάκια μας..Τώρα, ήξερε ότι αύριο θα είναι μία πολύ δύσκολη μέρα και ίσως να μην καταφέρω να κάνω το στεφάνι μου, οπότε φρόντισε να μην με αφήσει έτσι..Μου έκανε την καλύτερη έκπληξη και αισθάνθηκα πολύ τυχερή για ακόμα μία φορά. ευχαριστώ μπαμπάκο μου! Σε λατρεύω!!


6 σχόλια:

  1. Ο Θεός δεν μπορούσε να είναι παντού, γι' αυτό έπλασε τις μητέρες, λέει μια Εβραίικη παροιμία.. και τους πατέρες,συμπληρώνω!να είναι καλά πάντα..κι εμείς να δείχνουμε την αγάπη μας με κάθε τρόπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΤΕΦΑΝΙ,ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό μήνα κορίτσια!! Ελλάκι τα έχουμε ξαναπεί εμείς....Αξία Ανεκτίμητη που λέει και η διαφήμιση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. (Τί τρυφερός μπαμπάκας...είσαι τυχερή!)
    Αίτημα:
    Άσε το μήνα Απρίλη εδώ που είναι και έλα να ξεκινήσουμε παρέα από σήμερα το Μάη ;)
    Καλο μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπημένος Κος Διονύσης!!!
    Δεν έχω λόγια..απλα συγκίνηση!
    Αν και λίγο καθυστερημένα να έχεις ενα υπέροχο-ξεκούραστο μήνα Τζου μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή