Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Day 3: Mail

10:30 σήμερα, νομίζω ότι είμαι σε καλύτερο δρόμο από χθες... Δυστυχώς με την λέξη αλληλογραφία και δη mail στο μυαλό μου έρχεται ή το e-mail ή η σωρεία λογαριασμών που είναι το μόνο πράγμα που βρίσκω στο γραμματοκιβώτιο μου.. όμως πριν από λίγο καιρό παράγγειλα και έλαβα, το βιβλίο της γνωστής στους περισσότερους πλέον από τα εκπληκτικά γλυκά και τις καταπληκτικές φωτογραφίες τους (σου τρέχουν τα σάλια μόνο που τις βλέπεις) Sugar Buzz..

Γι'αυτό σήμερα το παίρνω και πάλι στα γόνατα, ανάβω και λίγο το τζάκι για να σπάσει η υγρασία (οικονομία στο καλοριφέρ..και ατμόσφαιρα....) και σας βάζω μία φωτογραφία με το τελευταίο ευχάριστο ταχυδρομικό μου απόκτημα!



Note: Η ανάρτηση αυτή αποτελεί μέρος της πρόκλησης που σας είπα εδώ  , την βρήκα στο blog 365 days of bliss και έχει ξεκινήσει από το blog της Fat Mum Slim

4 σχόλια:

  1. Τυχερούλα διαβάζεις το γευστικό αυτό βιβλίο...!!!Και τζάκι ξανά!!αχ αχ αχ για να δούμε πότε θα έρθει αυτή η Ανοιξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, γευστικό δεν λες τίποτα! σκέτη κόλαση!!! Αχ και τζάκι, αν και από σήμερα νομίζω ότι είναι λίγο πιο καλός ο καιρός! Τουλάχιστον έχει λιακάδα! Καλή άνοιξη!!

      Διαγραφή
  2. poniroula..mail..taxydromeio....well done kai pali!poly atmosfairiki kai glykia photo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρελαίνομαι να λαμβάνω καλούδια από το ταχυδρομείο. Οταν έρχεται κάποιο κούριερ από διαφημιστικές είναι το καλύτερό μου,χιχι!Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή