Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Day 4: Someone who makes you happy

Μέρα 4η της φωτογραφικής πρόκλησης του Απριλίου και το θέμα έχει με κάποιον που με κάνει χαρούμενη. Σίγουρα οι γονείς μου, ο αδερφός μου, οι φίλοι μου και οι συγγενείς μου με κάνουν χαρούμενη αλλά αυτός ο ένας που πρέπει να είναι σε αυτήν την φωτογραφία είναι ο "συνεταίρος" μου. Βέβαια τι κάνεις όταν το "συνεταιράκι" δεν πολυγουστάρει τις φωτογραφίες και δεν του αρέσει να ποζάρει? Προσπαθείς να βγάλεις φυσικές...ναι αλλά όταν ξέρει και ξέρεις ότι το deadline είναι σφιχτό?? χμ..εδώ ζορίζουν πολύ τα πράγματα. 


Μου έκανε γκριμάτσες (είπαμε όλοι μας κρύβουμε ένα παιδί μέσα μας), έκανε υπομονή με την μηχανή χωμένη μες την μούρη του ενώ προσπαθούσε να μας φτιάξει καφεδάκια και τελικά κάποια στιγμή ενώ καθόμασταν στον καναπέ μου χαμογέλασε. Here we are λοιπόν. Ίσως "καλλιτεχνικά" δεν είναι η αρτιότερη φώτο αλλά για για εμένα έχει την δική της σημασία..

Note: Η ανάρτηση αυτή αποτελεί μέρος της πρόκλησης που σας είπα εδώ  , την βρήκα στο blog 365 days of bliss και έχει ξεκινήσει από το blog της Fat Mum Slim

4 σχόλια:

  1. Γειά σου Μυρτούλα! Τι σημασία έχει αν δεν είναι η αρτιότερη, είναι όμως αυτή ακριβώς που ζητάει το θέμα! Και είσαι και τυχερή που έχεις τέτοιους συνεργάτες, που αντί να σου τα σπάνε, σε κάνουν να γελάς ;)
    Καλό Σκ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ! ! Για την ακρίβεια το "συνέταιρος" είναι ένα inside joke μεταξύ μας.. Είναι ο συνέταιρος μου στην ζωή, ο άντρας μου, αλλά είναι πολύ σημαντικό και ο άντρας σου να σε κάνει να γελάς! Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι είμαι πολύ τυχερή γιατί έτσι ακριβώς είναι και οι συνεργάτες μου στην δουλειά! Καλό ΣΚ και σε εσένα!!!! Φιλιά!!

      Διαγραφή
  2. nomizo ayti ti skliri dokimasia tin apolafses idiaitera..alloste ti proklisi tha tan an sou pozare stimena???

    ΑπάντησηΔιαγραφή