Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Day 5: Tiny

Tiny, μικροσκοπικό. Στην ζωή έχουμε συνέχεια μεγάλες ιδέες, μεγάλα όνειρα, μεγάλες προσδοκίες. Θέλουμε τα "μεγάλα"-ακριβά αμάξια, μεγάλα σπίτια, "μεγάλες"-ισχυρές διασυνδέσεις και τα προβλήματα μας μας φαντάζουν πάντα μεγάλα αλλά η αγάπη ζει στα μικροπράγματα τελικά όπως λέει και το τραγούδι.



Τώρα θα μου πείτε τι σχέση έχει αυτό με την φωτογραφία. Μμμ...πολλά και τίποτα. Ένα τόσο δα μικρό και φτηνό παπάκι από τα Jumbo μπόρεσε να μου φτιάξει την διάθεση οπότε είπα να το βάλω να κάνει μπάνιο σε ένα κουτάλι και να γίνει ο ήρωας της πέμπτης μέρας με θέμα "κάτι μικροσκοπικό"..

Πνίγηκε σε μία κουταλιά νερό

Note: Η ανάρτηση αυτή αποτελεί μέρος της πρόκλησης που σας είπα εδώ  , την βρήκα στο blog 365 days of bliss και έχει ξεκινήσει από το blog της Fat Mum Slim

3 σχόλια:

  1. Δεν είναι απλά ένα παπάκι από τα jumbo, είναι ένα παπάκι από αυτά που κολυμπούσαν στην παιδική μας μπανιέρα..και τώρα που μεγαλώσαμε ήρθε η ώρα να αποδείξουμε πως μάθαμε καλό κολύμπι!μια tiny ιδέα αλλά μια big φωτογραφία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι, θα σου αγοράσω ένα παπαπάκι. Το παπάκι... πα,πα,πα... Αυτός είναι ο αγαπημένος στίχος της κόρης μου (8 μηνών) και η πρώτη της συλλαβή... μάλλον από τον παππού της αλλά και με το παπάκι γελάει φοβερά! Μπράβο Μυρτώ... καλή συνέχεια. Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή