Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Day 8: Inside my wallet

Όσοι με γνωρίζουν μπορεί να υποθέτουν ότι είμαι μετενσάρκωση της κυρίας του Δ. Ψαθά που μας έκανε να γελάμε στο σχολείο με την μεγάλη τσάντα και το μικρό τσαντάκι που άνοιγε και έκλεινε συνεχώς και κόντεψε να τρελάνει τον δύσμοιρο άνθρωπο (την βρήκα εδώ για όποιον θέλει να την διαβάσει). Έχω τσάντες , τσαντάκια, πορτοφόλια, πορτοφολάκια, μέσα στην τεράστια τσάντα μου έχω σε άλλο πορτοφόλι τα ψιλά, σε άλλο χαρτονομίσματα, αποδείξεις, κάρτες και πολλές Business cards, ατελείωτες Bus. cards. Από ξενοδοχεία που πήγα και μου άρεσαν και τις κρατάω για το ΑΝ ποτέ χρειαστεί να ξαναπάω ή να προτείνω σε φίλους (δεν ξαναπηγαίνω σχεδόν ποτέ ή όταν θα μου χρειαστούν δεν τις βρίσκω), κάποιου καταστήματος που μου άρεσε η κάρτα και απλά την πήρα, γιατρών, φίλων, συνεργατών, άσχετες που ακόμα απορώ γιατί τις έχω αλλά είναι εκεί και από τις εκκαθαρίσεις που έχω κάνει κατά καιρούς έχω δύο μεγάλους πάκους ήδη (ο τρίτος βρίσκεται μέσα στο πορτοφόλι μου). 

Πριν από λίγο καιρό μου έκανε δώρο η φίλη μου η Αγγελική ένα καινούργιο πορτοφόλι-τσαντάκι, μπλε, ωραίο μπλε,  και αποφάσισα να ξεφορτωθώ τον πάκο-βαρύ πορτοφόλι που κουβαλούσα τόσο καιρό. Εδώ και κανα δύο εβδομάδες μετέφερα τα χρήματα, τη κάρτα της τράπεζας και όλα τα υπόλοιπα...σχεδόν μείνανε πίσω. Το μικρό πορτοφολάκι για τα ψιλά εννοείται ότι παραμένει ακούνητο...


Τώρα βλέπετε το μπλε μου πορτοφόλι πάνω στο φουλάρι που είχα μέσα στην τσάντα, αλλά δεν πήρα χαμπάρι ότι κουβαλούσα όλη μέρα αν και είχα παγώσει.
Περιλαμβάνει:
1. Το κραγιόν (που ναι βρισκόταν μέσα στο πορτοφόλι, μη με ρωτάτε γιατί).
2. 2-3 εισιτήρια που πάντα έχω μέσα στο πορτοφόλι για καλό φενγκ-σούι (μου έχει καρφωθεί από παλιά ότι αν έχω πάνω μου παλιά εισιτήρια θα γίνει κάποια συνωμοσία με το σύμπαν και θα κάνω και άλλα ταξίδια).
3. Τα παπουτσάκια-γούρι που πήρα από Ολλανδία και 
4. Σοκολατάκια που έκλεψα από το μπολ της μαμάς μου..

Note: Η ανάρτηση αυτή αποτελεί μέρος της πρόκλησης που σας είπα εδώ  , την βρήκα στο blog 365 days of bliss και έχει ξεκινήσει από το blog της Fat Mum Slim

7 σχόλια:

  1. :))
    Πολύ γέλασα με αυτή την ανάρτηση!
    Μου έδωσες και ιδέα με το μικρό πορτοφολάκι, μιας και είμαι και εγώ μια καΨαθά!
    ΥΓ. Επίσης, τρελαίνομαι για μικρά σοκολατάκια χωμένα σε απίθανα μέρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η φωτογραφία τέλεια...είδα και όλες τις άλλες και μου αρέσει ο χιουμοριστικός τρόπος επικοινωνίας που έχεις με το φακό!! Οσο για τα τσαντάκια και τα τσαντούδια...σε καταλαβαίνω...αγαπώ τα τσαντάκια με τα τσαντούδια...επίσης παώ να ψάξω παλιά εισιτήρια να τα βάλω ΚΑΙ αυτά στην τσάντα μου...ευχές για ένα όμορφο Πάσχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς σε βρήκα και εγώ! Έκανα την βόλτα μου στο blog σου η οποία πρέπει να πω ήταν πολύ ευχάριστη! Καλό Πάσχα εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. της γυναίκας η τσάντα καθώς και το πορτοφόλι είναι μια άβυσσος!και επιβεβαιώνεις τον κανόνα!Καλά βρε φιλενάδα, ούτε ένα χαρτονόμισμα, έστω 2ευρω για παρηγοριά, σε ολόκερη φωτό????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α αυτό με τα εισιτήρια στο πορτοφόλι δεν το ήξερα και εγώ στις γρουσουζιές και τις προληψεις είμαι πρώτη! Πολύ πολύ όμορφο το πορτοφολάκι πάντως, έχει το τέλειο μπλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα, σας ευχαριστώ όλες κορίτσια για τα καλά σας λόγια, αυτό με τα εισιτήρια είναι δικιά μου "πρόληψη"-συνήθεια, ελπίζω να πιάσει και σε εσάς! Ένα εισιτήριο αποτελεί πάντα μία καλή ανάμνηση ενός ταξιδιού, άρα συνεπάγεται ωραίες εικόνες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαχα, Κα Ψαθά! Πολύ καλό! Μια χαρά πάει το σίκουελ με τις φωτογραφίες! Εισητήρια μαζεύω κι εγώ..λες να βάλω κανένα στο πορτοφόλι μπας κι αλλάξει η τύχη μας? Δεν είναι κακή η ιδέα σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή