Τετάρτη, 9 Μαΐου 2012

Επέστρεψα!

Καλά ας μην βάλουμε και στοίχημα...αλλά έτσι λέω, εγώ η μάντισσα Κάλχα! Πολύ τρέξιμο η προηγούμενη εβδομάδα και το ΣΚ...Ξέρω, ξέρω αυτό γράφω όλη την ώρα αλλά δυστυχώς αυτή ήταν η πραγματικότητα μου! Δεν είχα χρόνο για εμένα, για τον καλό μου, για τους φίλους μου, για το σπίτι μου, για τίποτα...καλά το σπίτι μου φωνάζει απελπισμένο Help! Help! Τα φυτά μου με "κοίταζαν" έτοιμα να βγάλουν πόδια και να πάνε στην βρύση μόνα τους...Καλά όσο για το ψυγείο εκεί απαιτείται πλέον επιχείρηση τύπου "Mission Impossible" και ο Tom (βλέπε Tom Cruise) μάλλον θα είναι απασχολημένος σώζοντας τον πλανήτη για να ξεκλέψει χρόνο να έρθει και κατά δώθε.. .

Το πρόγραμμα την εβδομάδα που μας πέρασε περιλάμβανε μόνο γραφείο οπότε όπως καταλαβαίνετε φωτογραφική δεν έπιασα στα χεράκια μου... Εδώ δεν έπιασα ξεσκονόπανο που χρόνος για φωτογραφική..αφήστε που οι φωτογραφίες θα ήταν μόνο από το γραφείο μου γιατί παραέξω δεν βγήκα... Αλλά πάει πέρασε...Έριξα και ένα βαρβάτο ύπνο χθες και προχθές, ξεκουράστηκα και τώρα επιστρέφουμε δυναμικά.. Πρώτο στη λίστα των υποχρεώσεων είναι το σπίτι...χθες ξεκίνησα να μαζεύω τα χειμωνιάτικα...και έπεται συνέχεια...
Βέβαια αυτές τις ημέρες σκαρώνω κάτι καινούργιο...με σύνεργα όχι την φωτογραφική μου μηχανή...αλλά με αυτά..Αν τα καταφέρω θα δείτε άμεσα τα αποτελέσματα!


PS  Σας ζάλισα σήμερα,ε με τα δικά μου?? 
PS2 Χαίρομαι πολύ που βλέπω ότι συμμετέχουν όλο και περισσότεροι στην φωτογραφική πρόκληση του Μαΐου! 

9 σχόλια:

 1. Καλώς μας ήρθες! Καλή ξεκούραση και ανυπομονώ να δω τι σκαρώνεις!!
  Ήθελα κι εγώ να πάρω μέρος στη φωτογρ. πρόκληση, αλλά όπως λες κι εσύ, δεν προλαβαίνω να ξεσκονίσω...
  Ίσως αργότερα.
  Σε φιλώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Wecome back!!!Θα βγάλεις κάνα δόντι?θα κόψεις την παροχή ηλεκτρικού?..είσαι αεικίνητη πάντως..εύγε και περιμένουμε αγωνιωδώς!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανυπομονούμε να δούμε κατασκευή!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κάτι με κοσμήματα έχει σχέση?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μας έλειψες... :) ανυπομονώ να δώ τ αριστούργημά σου!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Καλώς το το κορίτσι μας!!! Τι να ετοιμάζεις άραγε!!! Για να δούμε!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. κάνε ανάρτηση και γράψε ΟΧΙ!!
  Όχι, Η παλιά διεπαφή του Blogger να ΜΗΝ καταργηθεί τους επόμενους μήνες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Αχ καημενούλα μου! Πάει πέρασε! Ώρα για δημιουργίες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή