Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012

Day 26: Black & White

Η ζωή μου είναι πολύχρωμη γιατί έτσι επιλέγω να την ζω εγώ. Αλλά γύρω μου, στον χώρο μου έχω πολλά αντικείμενα τα οποία είναι άσπρα, μαύρα, γκρι. Ο καναπές, το τζάκι, ένας τοίχος γκρι, ακόμα και η τσάντα που κουβαλάει το ταπεράκι καθημερινά ασπρόμαυρη. Λατρεύω τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες και τον χειμώνα φοράω είναι πολλές φορές ντυμένη σαν σκακιέρα, γιατί όλα και όλα.. όταν έρθει η άνοιξη θέλω χρώμα, πολύ χρώμα.

Ακόμα και αυτός ο πίνακας που κολλάω τις ανακοινώσεις πίσω από το γραφείο μου είναι ασπρόμαυρος τώρα που το σκέφτομαι...

Αυτόν τον πίνακα έβλεπα σήμερα και έκανα το κλικ με το κινητό..Quick Note: Ο Μαίος μπήκε, οι bloggers που συμμετέχουν (στον Μάιο, μην κοιτάτε που εγώ έχω μείνει πίσω..)έχουν αυξηθεί..
Έχουμε και λέμε λοιπόν, όσα έχω δει είναι:  

4 σχόλια:

 1. Γειά σου Μυρτώ! Το ασπρόμαυρο μου αρέσει και μένα, όχι τόσο στα ρούχα, όσο στη διακόσμηση του σπιτιού, ειδικά για χειμώνα είναι ο αγαπημένος μου συνδιασμός! Ωραία η φωτογραφία :)
  Φιλάκια πολλά **

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. άσπρο-μαύρο όνειρα κάνω..που έλεγε και ένα τραγουδάκι της Αλέξιας! (είχες γεννηθεί????χαχα!)..και εμένα μου αρέσει..ιδίως το μίξ..γκρι..το ξέρεις άλλωστε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Myrto's Days
  Annoula's and Erato's mom
  365 days of bliss
  Έκανε κι η μύγα blog
  Moments
  marianth
  beloved ideas
  aMaryllis

  Αυτοί είναι όλοι όσοι συμμετέχουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλώς σε βρήκα! Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες σου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή