Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Think positive!


Ελευθερία-Ευτυχία

Αυτές τις ημέρες που πέρασαν προσπαθούσα να κρατήσω την διάθεση μου σε θετικά επίπεδα. Με όλα αυτά που άκουγα από το πρωί στην  τηλεόραση μου ήταν λίγο δύσκολο.  Όσο σκέφτομαι την  κατάσταση που επικρατεί τόσο με πιάνει ένα σφίξιμο, ένας φόβος για το μέλλον. Αλλά δεν το επιτρέπω στον εαυτό μου. Μόλις καταλάβω ότι μιζέριασα λιγάκι παραπάνω, με μαλώνω και με επαναφέρω στην τάξη.


Φέτος, μέσα στις υποσχέσεις που είχα δώσει στον εαυτό μου όταν ήμουν  στην Ολλανδία, για τις γιορτές των Χριστουγέννων (Ολλανδία part I και Ολλανδία part II) ήταν να προσπαθήσω να κρατήσω την θετική μου διάθεση όλο τον χρόνο. Και πως το κάνεις αυτό; Μα φυσικά κάνοντας πράγματα που αγαπάς και κάνοντας τον προσωπικό σου χώρο πιο ευχάριστο.

Ξεκίνησα από τον Δεκέμβριο την υπόσχεση του 2012, όταν με λίγο σπρώξιμο από τον “Mystery Man” μου έκανα επιτέλους εκείνο το πολυπόθητο σεμινάριο φωτογραφίας. Το ήθελα καιρό και όλο έβαζα εμπόδια στον εαυτό μου. Πάντα κάτι άλλο είχε προτεραιότητα, πάντα δεν είχα αρκετό χρόνο. Τώρα όμως είχε έρθει η ώρα. Ένιωθα σαν παιδί μπροστά σε μία βιτρίνα με γλυκά! Ήθελα να βουτήξω μέσα στην βιτρίνα και να δοκιμάσω απ’ όλα. Ήταν τέτοια η χαρά μου που το έκανα που δεν ένιωθα καν κούραση.  Μπορεί να έτρεχα κατευθείαν από την δουλειά,  αλλά είχα τρελή ενέργεια. Γύρναγα μετά τα μεσάνυχτα στο σπίτι, γιατί μας συνέπαιρνε η συζήτηση και είχα ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.  Έμαθα πάρα πολλά και έχω ακόμα περισσότερα να μάθω.

Και δεν μείναμε εκεί. Αρχίσαμε να βάφουμε το σπιτάκι μας για να δώσουμε λίγο χρώμα στους λευκούς τοίχους και πρόσφατα ξεκίνησα ένα ακόμα μάθημα (για αυτό θα μιλήσουμε εν καιρώ, ακόμα είναι μυστικό. shhhh).  

Βέβαια το πιο σημαντικό είναι να έχεις δίπλα σου τους «κατάλληλους» ανθρώπους. Και εγώ είμαι πολύ τυχερή σε αυτό. Έχω ένα υπέροχο support group από χαρούμενους και αισιόδοξους ανθρώπους που πάντα έχουν έναν καλό λόγο να μου πουν, που πάντα είναι εκεί να μου φτιάξουν την διάθεση και που πάντα με στηρίζουν στις τρέλες μου. Ο καθένας με τον τρόπο του. I Love u all... Y

1 σχόλιο: