Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Το παιχνίδι των 11 ερωτήσεων


Hello, hello!!!
Πέρασα ένα τέλειο 2ο τριήμερο. Έχω τραβήξει πολλές  φωτογραφίες και όλο λέω ότι θα κάτσω να τις ξεδιαλύνω, να τις τακτοποιήσω και να σας γράψω τα νέα μου, αλλά που χρόνος. Από την Κυριακή που επέστρεψα έπεσα με τα μούτρα στην δουλειά, στις υποχρεώσεις και στην τρελή καθημερινή ρουτίνα! Αχ, αυτή η ρουτίνα. Πονεμένη ιστορία, αλλά για άλλη ώρα. 

Τώρα ήρθε η ώρα για να απαντήσω μερικές ερωτησούλες, 11 τον αριθμό που η γλυκιά Thomi μου έθεσε. 

1 Τι είδους καφέ πίνεις και πώς τον πίνεις τον καφέ(γλυκό,σκέτο, βαρύ γλυκό και όχι)
Καφές να ‘ναι και ότι να ‘ναι. Είμαι coffeeholic και να είναι και μέτριος.

2 Ποια δουλειά στο σπίτι βαριέσαι να κάνεις?
Χμ, ας το παίξω καλή νοικοκυρά και ας μην φωνάξω αυτό που μου πέρασε πρώτο από το μυαλό ( ΟΟΟΟΟΟΛΕΣ!!!!!) και ας περιοριστώ στην πιο απεχθή, το σιδέρωμα!!!

3 Ποιο είναι το αγαπημένο σου φαγητό?
Είμαι μακαρονού πώς να το κάνουμε!

4 Τι σκέφτεσαι τώρα?
Ότι έχει υπέροχο ήλιο αυτή τη στιγμή και θέλω να πάρω τις φίλες μου και να πάμε για καφέ.

5 Αν ήσουν αόρατος για μια μέρα τι θα έκανες?
Μάλλον θα πήγαινα να δω πως είναι  από μέσα κτήρια που δεν θα δω ποτέ όπως το Μέγαρο Μαξίμου ή κάποιο παλάτι στην Αγγλία

6 Αν μπορούσες  να πραγματοποιήσεις οποιαδήποτε ευχή, ποια θα ήταν αυτή?
Δεν τα πάω καλά στις ευχές, μόλις κάνω μία θυμάμαι να προσθέσω και κάτι καινούργιο. Μάλλον να είναι καλά τα αγαπημένα μου πρόσωπα

7 Τι δουλειά ήθελες να κάνεις όταν μεγαλώσεις? και τελικά τι έκανες?
Όταν ήμουν μικρή ήθελα κάθε τρεις και λίγο και κάτι άλλο. Μία να γίνω αστυνομικός, μία γιατρός (σημειωτέων φοβάμαι τα αίματα), μία δημοσιογράφος – πολεμική ανταποκρίτρια και άλλα τέτοια…

8 Το χρήμα την φέρνει την ευτυχία?
Nope! Κατηγορηματικά. Η ύπαρξη του απλά σου εξασφαλίζει κάποια από αυτά που είναι «απαραίτητα»  για διαβίωση και άρα και ευτυχία.

9 Η κότα γέννησε το αυγό ή το αυγό την κότα?
Δεν με απασχολεί ιδαίτερα. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο..Αυγό + κοτόπουλο.

10 Τι θα ήθελες να αλλάξεις πάνω σου(σώμα-πρόσωπο-μαλλιά)?
Παλιά ήθελα να είμαι πιο ψηλή, αλλά με τα χρόνια κατάλαβα ότι είναι προτέρημα και όχι ελάττωμα όπως νόμιζα.

11 Έχεις κάποια φοβία?(πχ.κλειστοφοβία)
Όταν κολυμπάω ότι θα μου επιτεθεί ένας τεράστιος καρχαρίας, σαλάχι, χταπόδι κλπ. Κατάλοιπα  από τα «σαγόνια του καρχαρία» που κάποιος (γκουχ γκουχ, ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε) με είχε βάλει να δω όταν ήμουν μικρή!

That’s all from me folks!

Υπόσχομαι να επιστρέψω με ταξιδιωτικό-ταξιδιάρικο Post!

4 σχόλια:

  1. Λοιπόν Myrto μου συμφωνούμε σε πολλά, το διαπίστωσες φαντάζομαι... αλλά θέλω να σε ρωτήσω: μα που μένεις τέλος πάντων και έχει ΗΛΙΟ;;;; Μετακομίζω ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίτσα μου όντως οι απαντήσεις μας σε πολλά έμοιαζαν. Μην βιάζεσαι να πακετάρεις... Περαστικός ήταν ο ηλιάκος και έφυγε...αλλα εκέινη την ώρα έλαμπε και ήθελα να τα παρατήσω όλα και να ξεχυθώ για βόλτα!!

      Διαγραφή
  2. Καλή εβδομάδα Μυρτώ. Τον ίδιο φόβο με το κολύμπι τον έχω κι εγώ. Και να φανταστείς ότι λατρεύω τη θάλασσα και δεν κάθομαι μέσα λιγότερο από 2 ώρες τη φορά. Παρ΄όλα αυτά ο φόβος για την ...επίθεση υπάρχει πάντα στο μυαλό μου!!! Κι ας με κοροϊδεύουν όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, και εγώ μία από τα ίδια. Λατρεύω την θάλασσα αλλά κάπου καταβάθος σκέφτομαι το γιγαντιαίο σαλάχι (και ας με κοροϊδεύουν και εμένα!!

      Διαγραφή